Umahro Cadogan - Kan man spise sig rask?

OBS!! Foredraget er pt overtegnet. Der er mulighed for at tilmelde sig ventelisten. Opstår der ledige pladser, kontakter vi de tilmeldte fra ventelisten i tilmeldings - rækkefølgen. 

Nu har du muligheden for at komme til et helt eksklusivt foredrag med Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert Umahro Cadogan.

Umahro er lige nu aktuel som vært på seer hittet ”Kan man spise sig rask”, som også var det mest sete program på TV2 i starten af 2018, og er bestsellerforfatter med samlet set over 500.000 solgte bøger. For første gang nogensinde og by public demand tager Umahro Cadogan i forlængelse af sæson 2 af ”Kan man spise sig rask” ud på en landsdækkende foredrags/motivations turné i foråret 2019.

Umahro taler – på en stærkt medrivende og fordomsfri måde om - hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde.

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.

I løbet af showet får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Et show med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede og engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan – og giver en FANTASTISK Kickstart på 2019.

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: 54 85 87 87

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112

Medlem af Fora