Mindfulness - Workshop

Trænger du til ro og fred i krop og sind? En pause fra hverdagens to-do-lister?

Du behøver ikke, at rejse langt væk for at finde stilheden og dit eget nærvær. Det kan du gøre lige her med dit eget lille mindfulness retreat. Kom og nyd et par timer med mindfulnessmeditationer og øvelser, lige midt i byen i dejlige lokaler ved havnen. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Mindfulness betyder at være tilstede i nuet og acceptere det, som det er med en ikke-dømmende indstilling. Hjerneforskningen peger på, at regelmæssig mindfulnesstræning kan forbedre evnen til stressregulering, følelsesregulering, empati, koncentration og glæde. Mindfulness stammer fra Buddhismen og har fundet vej til vesten i forbindelse med det evidensbaserede MBSR-program (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) udviklet af Jon Kabat-Zinn ved University of Massachusetts Medical School.

Kom gerne i god tid, så du har tid til at finde dig tilrette og kom i løst behageligt tøj, som du kan bevæge dig i. Du skal selv medbringe en pude, to tæpper og varme sokker - og lad gerne mobilen blive hjemme.

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: 54 85 87 87

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112

Medlem af Fora