Kretas bidrag til det sunde kost - Nykøbing F

Kost, sundhed og olivenolie - Kretas bidrag til den sunde kost 

I samarbejde med Kreta Mad og Thea inviterer vi til en hyggelig og lærerig aften på restauranten i Nykøbing F. Hallen. Aftenen byder på et spændende foredrag om kost, sundhed og olivenolie på Kreta. Her vil du lære en masse om olivenolie, olivenolieproduktion og hvordan en rigtig ekstra jomfru olivenolie skal smage.

Aftenens program:

Aftenen starter med et foredrag om olivenolie og olivenolieproduktion. Peter fra Kreta Mad vil blandt andet fortælle om forskellen på god og dårlig olivenolie og tale om de sundhedsmæssige egenskaber ved olivenolie. Derudover kommer vi ind på den kendte undersøgelse fra 60’erne, der var grundlaget for, at man begyndte at tale om Middelhavskost som sund. Undervejs i foredraget vil der være smagning af tre forskellige olivenolier, hvoraf en af dem er ret speciel. På baggrund af denne olivenoliesmagning, lærer du, hvordan en rigtig ekstra jomfru olivenolie skal smage, så du fremover kan kende forskel på sund og usund olie.

Efter foredraget vil der være smagsprøver på autentiske græske specialiteter, så man kan få inspiration til, hvordan olivenolierne kan bruges i madlavning.

Arrangementet er gratis.

Drikkevarer kan tilkøbes.

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: 54 85 87 87

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112

Medlem af Fora