Tribal Fusion Dans for begyndere hos Olga Kovalova

Begyndere hold:

Har du lyst og til at lære en ny dansestil? Kom og prøv om tribal-fusion er noget for dig.

Tribal-fusion er en stemningsfuld blanding af orientalsk dans, spansk flamenco og street-dance, som sætter fokus på kvindens energi og uafhængighed.

Tag en rank pragtfuld spansk ryg-holdning, bland den med sensuel latino hofteværk, pisk dem sammen med en frisk ”don´t mess with me” hiphop attitude, kom lokkende indiske krop-bølger, finthakkede med breakdance locking teknik og drys med antændende arabisk shimmi. Så er din tribal-fusion klar. Serveres med sved på panden.

En træning startes med en kort opvarmning, hvorefter vi går i gang med de grundlæggende trin og teknikker for hver enkelt kropsdel. Til sidst laver vi nogle styrkeøvelser, som forbereder kroppen till at danse og afslutter med at strække ud.

Man behøver ikke at have noget tidligere danseerfaring, da vi starter helt fra bunden. Tribal-fusion handler om indre energi og selvtillid og er ikke associeret med en bestemt kropstype eller figur. Dansen hjælper med at stramme hofterne of maven op, styrke ryggen og udvikle fleksibilitet i kroppen. Dog kan den være fysisk kraverne. Derfor kan den ikke anbefales til folk med problemer med ryg og knæ- og hofteleder.

Man behøver ikke at have en dansedragt til træningen. Vi træner i almindeligt sportstøj. Medbring dog gymnastiksko og et yogatæppe eller lignede. Møntebælte er en fordel, men ikke en krav.

Aldersgruppe 18-40 år.

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
20-2-0320

Pris

400,- Halv sæson
1000,- Hel sæson

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: 54 85 87 87

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora
;