Tribal Fusion Dans for fortsættere hos Olga Kovalova


Øvede hold:


Savner du dans i dit liv? Måske er du en, som ”vokset” fra hiphop, som du var meget glad for som teenager, er på udkig efter noget nyt, end dine gamle sambaklasser, eller er du bare den type, som ikke kan stå stille, når du hører musik?  Så prøv tribal-fusion øvede hold, hvor vi danser på højere niveau.


Det er her, dansetrin og teknikker fra orientalsk dans, flamenco og street-dance bliver ”fusioneret” sammen i en unik koreografi. På danseholdet eksperimenterer vi meget med forskellige dansestil ved at komme deres elementer i det traditionelle tribal-fusion bevægelses sæt.


Tribal-fusion har flere retninger og vi forsøger at lave vores danse så individuelle, som muligt, så de ikke ligner hinanden. Vi danser alt fra klassisk mavedans til burlesque. 


En træning består af en kort opvarmning, hvorefter vi lærer et styk af koreografi. Der forudsættes at man kender de basale tribal-fusion trin, som vi lærer på begyndere niveauet, dog kan man også klare det meste, hvis man har mavedans, latino eller standart danseerfaring.


Det øvede hold deltager også i offentlige opvisninger. Ønsker man at være med til en opvisning, skal man selv søge for at skaffe en dansedragt i den aftalte stil. Til træningen bruger vi almindeligt sportstøj og gymnastiksko.


Aldersgruppe 18-40 år.Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
20-2-0321

Pris

400,- Halv sæson
1000,- Hel sæson

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: 54 85 87 87

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora
;