Afspænding / Psykomotorik Lørdag workshop hos Mette Bergmann

På en workshop kommer du mulighed for at komme langt ned i gear. Et sted du måske ikke har været i meget lang tid. Ganske enkelt fordi du har flere timer at gøre godt med. Nogle gange er det rigtig godt at dykke helt ind i noget. Her synes vi at lærer hurtigere og anderledes. Alle kender det at skulle lære et nyt sprog. 1.5 time om ugen er super. Men hvis vi virkelig gerne vil rykke hurtigere, så er det bedste vi kan gøre, at placeres os selv i en situation, hvor sproget tales meget.

På denne workshop kommer du til at tale kroppens sprog mere intenst.

Du vil blive undervise i hjælp til selvhjælp. Hjælp til at finde frem til øvelser der virker for dig. Hjælp til at øge opmærksomheden overfor egne grænser og behov. Hjælp til din vejrtrækning samt til større muskelmæssig forståelse og oplevelse. Hjælp til at få hydreret dit bindevæv og skåne dine led mest muligt. Hjælp til fordybelse, øget kropsbevidsthed og større nærvær.

Der bliver undervist meget med redskaber: Fodruller, bolde i alle størrelser og former, tove, elastikker, foamrollers, yogablokke m.m.

Medbring pude og tæppe samt løstsiddende tøj.

Undervisningen varetages af psykomotoriske terapeut/ afspændingspædagog Mette Bergmann, som har mange års erfaring som underviser. Mette Bergmann kan kontaktes på: info@HeartTechnique.com

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
22-1-0692

Dato og tid
Lør 05.02.2022 09:00-12:45

Underviser
Mette Bergmann

Undervisningssted
Heart Techniques lokaler
Godthåbsvej 5
4800 Nykøbing F

Lokale

Pris

230,- Hensynt. hel periode

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: Send helst e-mail

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora
;