Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Lær førstehjælp hos Fora Fritid - tilmeld dig allerede i dag

Er du ved at tage kørekort og leder du efter et førstehjælpskursus, eller vil du bare gerne være forberedt på at hjælpe, hvis der skulle opstå en nødsituation? Lær at redde liv med et kursus i førstehjælp hos Fora Fritid. Vi udbyder kurser i førstehjælp Nykøbing F med professionelle, certificerede instruktører, der står klar til at give dig livreddende kompetencer. Vores kurser er statsgodkendte og opfylder alle lovkrav.

Tag et kursus i førstehjælp til kørekort

Når du skal have kørekort, er det et lovkrav, at du kan fremvise et godkendt førstehjælpbevis, som er højest 12 måneder gammelt. Hos Fora Fritid udbyder vi et særligt færdselsrelateret førstehjælp kursus med lovgodkendte instruktører, hvor du også får udstedt et godkendt førstehjælpsbevis efter endt kursus. Kurset indeholder både generel hjertelungeredning og særlig færdselsrelateret førstehjælp.

Det færdselsrelaterede førstehjælp Nykøbing Falster kursus foregår typisk lørdage kl. 9-17 – se oversigten over ledige hold og tilmeld dig her https://fora-fritid.dk/kurser/?cat=foerstehjaelp

Hvad lærer du om på kurset?

Når uheldet er ude, kan det være altafgørende, at den tilskadekomne modtager førstehjælp på ulykkesstedet. Om det er en du kender eller en fremmed, der har brug for din hjælp, så kan du med et førstehjælpskursus gøre forskel på liv eller død. På førstehjælpskurset lærer du alle de nødvendige kompetencer inden for førstehjælp, så du bliver i stand til at yde sikker og korrekt førstehjælp.

På kurset førstehjælp Nykøbing F gennemgår vi både de foranstaltninger, du skal tage på ulykkesstedet samt den livreddende førstehjælp, du skal yde til tilskadekomne.  

Du lærer blandt andet om:

 • Sikring af ulykkesstedet
  • Få overblik over situationen
  • Tilkald hjælp så hurtigt som muligt
  • Sæt evt. en advarselstrekant op
 • Kald på hjælp: Ring 112
  • Hvad skal du oplyse om?
  • Hvordan guider 112 personalet dig?
  • Få dine oplysninger bekræftet – undgå misforståelser
 • Livreddende førstehjælp
  • Tjek af bevidsthedsniveau, luftveje, vejrtrækning og kredsløbet
  • Hjertelungeredning: Mund-til-mund metoden, hjertemassage m.m.
 • Efter ulykken
  • Tal om din oplevelse, og evt. søg hjælp

Tilmeld dig førstehjælp Nykøbing F allerede i dag

Med et kursus i førstehjælp Nykøbing F får du alle de nødvendige færdigheder til at kunne yde førstehjælp, hvis en nødsituation opstår. Samtidig får du det lovpligtige bevis, så du kan tage din køreprøve.

Tilmeld dig allerede i dag og modtag dit førstehjælpsbevis efter endt kursus. Har du spørgsmål til kurset eller førstehjælp aftenskole er du velkommen til at kontakte os her. https://fora-fritid.dk/om-fora-fritid/  

Se tider til førstehjælpskurserne og tilmeld dig her. https://fora-fritid.dk/kurser/?cat=foerstehjaelp   

Fora Fritid tilbyder kurser, workshops og foredrag, der bygger på faglig kvalitet, livsglæde og aktivt medborgerskab. Se vores store udvalg af tilbud, der blandt andet byder på yoga, sang, sprog og meget mere her https://fora-fritid.dk/kurser/KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: Send helst e-mail

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora