Fora Fritid afholder lørdag den 4. december et kursus med fokus på bæredygtighed, som kan være en hjælp til at kickstarte en mere bæredygtig hverdag. Denne lørdag handler det om klimavenlig mad og bihoteller.
Josefine Spandet Ethelberg, som har været kok på Restaurant Babette, tilbereder lækker klimavenlig mad sammen med os, og sammen med Jens Refstrup fra Middelalderhaven i Stege bygger vi bihoteller.
Vi tager i fællesskab en CO2 test, som hjælper os til at undersøge, om vi kan nedsætte vores udledning af CO2 endnu mere.
Vi har booket skolekøkkenet og håndværk og design lokalet på Sophieskolen, Merkur Plads 4, 4800, Nykøbing F., Skolekøkken
Kurset er for både voksne og familier (voksne med børn over 12 år)
- og så koster det kun 20 kroner at deltage!
10.00: Velkommen og introduktion til dagen ved Anne Vinter. Vi byder på en kop formiddagskaffe kaffe, te eller saft.
10.30: Samtalesalon om mulighederne for at nedsætte vores CO2 aftryk
11.00: Grøn gastronomi og vegetarmad ved kokken Josefine Spandet Ethelberg
12.00: Fælles frokost
13.00: Fremstilling af bihoteller med samtaler om biodiversitet ved Jens Refstrup
14.30: Co2-test og evaluering – er vi blevet mere grønne?
15.30: Tak for i dag
Reservation udløber om
Kursusnummer
21-2-0503
Dato og tid
Lør 04.12.2021 10:00-15:30
Underviser
Anne Vinter
Undervisningssted
Sophieskolen
Merkur Plads 4
4800 Nykøbing F
Pris
20,- | Helt kursus |