Har du en indre kok, konditor eller bager i maven, eller kender du en som kunne tænke sig at lære at lave lækker mad eller kage? Hos os tilbydes en serie af kursusaftener med 5 forskellige temaer: Tema 1: Lær at lave mad 101
Tema 2: Studentermad – nem og lækker mad på et budget
Tema 3: Konditori
Tema 4: Bagværk
Tema 5: Mad med allergi
Opsamlingsgange
Temaerne skifter fortløbende, således at der afsættes 3 mødegange til hvert tema med opsamlingsgang på den sidste mødegang. Her arbejder kursisterne med selvvalgte emner fra de tidligere temaer, som de vil lære mere om.
Tema 1 omhandler basisteknikker, som er nemme at overføre til et væld af lækre opskrifter. Du lærer at begå dig i et køkken, og hvordan de forskellige redskaber og ingredienser skal bruges og behandles.
Tema 2 omhandler opskrifter som er lækre og lette at lave på et budget. Du lærer at lægge et fast og rimeligt madbudget, som er nemt at følge, og du får gode råd til hvordan du finder de bedste tilbud, og får mest muligt ud af et væld af lækre råvarer.
Tema 3 omhandler grundteknikker i konditori, og du får mulighed for at arbejde med et udvalg af forskellige typer kager og desserter. Du lærer lette til middelsvære teknikker og lærer at pynte dine kreationer på kreativt udfordrende måder.
Tema 4 omhandler bagværk såsom brød og boller, og du får mulighed for at arbejde med forskellige typer af bagværk og forskellige teknikker. Du lærer hvordan hæveprocesserne foregår, og hvordan du ælter og former dine kreationer.
Tema 5 omhandler madallergi og hvordan man i dagligdagen kan substituere de ingredienser, som man selv eller ens venner og familie er allergiske for. Du får mulighed for både at arbejde med desserter, bagværk og anden type mad, og får mulighed for at arbejde med mange forskellige teknikker.
Den sidste mødegang er opsamlingsgang. Her kan man gå lidt mere i dybden med selvvalgte emner fra de tidligere temaer.
For alle temaer gælder selvfølgelig at dine kreationer må smages, og tages med hjem, hvis lysten er til det. Opskrifterne vi arbejder med, vil blive udleveret fra gang til gang, og du er altid velkommen til at tage dem med hjem. Vær opmærksom på at udgifter til materialer skal påregnes og afregnes direkte med underviseren, og at du skal medbringe forklæde til hver gang.
Underviser Emilie Juhl har grundkurset som bager/konditor, og er med sin egen historik som madallergiker selvlært indenfor gastronomi. Kurset afholdes i Sophieskolens skolekøkken i stueetagen.
Tir | 14.09.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 21.09.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 05.10.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 12.10.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 26.10.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 09.11.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 16.11.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 23.11.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 07.12.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 14.12.2021 | 17:00-20:40 |
Tir | 11.01.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 18.01.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 25.01.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 08.02.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 22.02.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 08.03.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 15.03.2022 | 17:00-20:40 |
Tir | 22.03.2022 | 17:00-20:30 |
Reservation udløber om
Kursusnummer
21-2-1710
Første mødegang
Tir 14.09.2021 17:00-20:40
Sidste mødegang
Tir 22.03.2022 17:00-20:30
Underviser
Emilie Juhl
Undervisningssted
Sophieskolen
Merkur Plads 4
4800 Nykøbing F
Pris
580,- | 1 Tema + opsamling |
970,- | 2 Temaer + opsamling |
1200,- | 3 Temaer + opsamling |
1560,- | 4 Temaer + opsamling |
1920,- | 5 Temaer + opsamling |