Handelsbetingelser for Fora Fritid

Virksomhedsoplysninger

Fora Fritid er en godkendt Folkeoplysende forening, der driver folkeoplysende voksenundervisning i Guldborgsund og Lolland Kommune.

Adresse: Merkurs Plads 8, 4800 Nykøbing Falster

E-mail: [email protected]

CVR-nr.  84788112

 

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og foretages via hjemmesiden fora-fritid.dk

Folkeoplysningsloven påkræver at deltagere oplyser fødselsdato ved tilmelding. Bosatte udenfor Guldborgsund og Lolland Kommune skal oplyse fuldt CPRnr. 

 

Priser og betaling

Fora Fritids priser fremgår af holdbeskrivelsen på hjemmesiden. Der tages ensidigt forbehold for trykfejl og prissætningsfejl. Betaling foretages ved netoverførsel eller kortbetaling (kun Visa/Dankort) via hjemmesiden. Kontantbetaling og MobilePay betaling er mulig ved personlig henvendelse i kontorets åbningstid. Betaling skal være Fora Fritid i hænde senest 14 kalenderdage før kursets startdato medmindre, kurset er igangsat ved tilmelding eller der forefindes anden forfaldsdato i tilmeldingsdokumentationen. Ved manglende rettidig betaling kan den tilmeldte sættes af holdet for at gøre plads til de på ventelisten tilmeldte. Anskaffelse af undervisningsmaterialer er deltagerens ansvar. Der kan være forbrugsudgifter ifm kopiering, farver, og andet materiale.

 

Levering

Levering er foretaget når kursus, foredrag eller øvrig aktivitet er igangsat. Der tages ensidigt forbehold for ændringer af undervisningssted, underviser og mødegange.

 

Ansvar

Fora Fritid har ansvar for at levere folkeoplysende aktiviteter til betalende deltagere.

 

Fortrydelse og afmelding

Fortrydelse og afmelding fra aktiviteter kan normalt foregå frem til 14 kalenderdage før startdato. Ved rettidig afmelding eller fortrydelse tilbageføres det indbetalte beløb. Ved afmelding efter 14-dages fristen er der behandlingsgebyr på det mindste af 100,kr. eller 50% af prisen.  I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Aktiviteter købt på Fora Fritids portal er derfor omfattet af denne fortrydelsesret, dog jf. leveringsbetingelser under ”Levering”.

 

Returnering

I tilfælde af aflysning af den planlagte aktivitet tilbageføres det indbetalte gebyr jf. bestemmelserne i ”Fortrydelse og afmelding”. Tilbageførsler effektueres normal ved månedens udgang efter modtagelse af deltagerens reg.- og kontonr.

 

Databehandling

Persondata benyttes af Fora Fritid jf. de af Folkeoplysningslovens-, Guldborgsund Kommunes og Lolland Kommunes fremsatte krav og i forbindelse med tilmelding og administration af Fora Fritids aktiviteter. Persondata opbevares i den periode, der er brug for det i forbindelse med administrationen af den pågældende aktivitet, og disse data slettes eller anonymiseres efter denne periode. Persondata i Fora Fritid behandles i overensstemmelse med bestemmelserne i persondataforordningen GDPR. Fora Fritid har databehandleraftale med Landsforbundet Fora. Se mere herom i Persondatapolitik under "Det med småt". Fora Fritid
Merkurs Plads 8
4800 Nykøbing Falster

Telefon: Send helst e-mail

Mail: [email protected]

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora