Vejrtrækningsworkshop (1-dags)

Min påstand er, at alle kan have gavn af, at arbejde med vejrtrækningen. Vi trækker vejret mellem 20-25.000 gange i døgnet. Skulle du gøre en hvilken som helst anden ting blot en brøkdel af ovennævnte antal gange, ville det være af stor betydning, at du gjorde det så hensigtsmæssigt som muligt.

Du har en nøgle liggende i din vejrtrækning til større indre ro, mere optimal spændingstilstand i din muskulatur, dvs en bedre bækkenbund, færre skulder/nakke spændinger, mindre hovedpine, bedre ryg, færre tanker for blot at nævne nogle.

Når vi trækker vejret mere optimalt, sender vi et signal til vores nervesystem - herunder både hjerte og puls samt til hele stress responsen om, at alting er ok.

Det primære fokus vil ligge på selve grundforståelsen samt oplevelsen af, hvad en god, fri vejrtrækning er for dig. Det vil give dig en basisforståelse samt oplevelse, som du kan arbejde videre med, hvor-end du befinder dig.

Der vil blive arbejdet: Stående, siddende samt liggende.

Der vil specielt være fokus på vejrtrækningsmusklen/mellemgulvet, samt de muskler som skal "låses op", for at vejrtrækningen kan flyde let og uanstrengt.

For mere info skriv til underviser og psykomotorisk terapeut Mette Bergmann på: info@HeartTechnique.com

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
22-1-0691

Dato og tid
Tir 25.01.2022 16:00-19:45

Underviser
Mette Bergmann

Undervisningssted
Heart Techniques lokaler
Godthåbsvej 5
4800 Nykøbing F

Lokale

Pris

240,- Helt kursus

KONTAKT


Fora Fritid
Skolegade 3 B, stuen
4800 Nykøbing Falster

Telefon: Send helst e-mail

Mail: info@fora-fritid.dk

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora
;