Korphus i samarbejde med Fora Fritid.

Korphus går op i  nærvær og velvære – for alle os, der ønsker at holde kroppen sund, stærk og glad hele livet.

Korphus er skabt  for at kunne fokusere på hele kroppen,  både fysisk og mentalt.

Korphus arbejder udfra en holistisk tankegang hvor vi anskuer det hele menneske, og ikke kun den den del af kroppen der er smertepræget.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at blive motiveret  til at tage nye skridt for at få det bedre. Vi inviterer dig med på rejsen, hvor vi skal arbejde med åndedræt og nye måder at tænke bevægelse og træning på.

Vi har passion for den enkelte og vores største ambition er at sikre, at du får det optimale ud af din træning og bliver uddannet i at lære din krop bedre at kende. 

Hver især har vi et ansvar for vores egen krop – men hos os ved vi, at det er langt sjovere at være sund, når vi er flere om det. 

Hos Korphus træner vores kursister fordi de ønsker at holde deres krop sund og stærk hele livet. Hos os er der mere fokus på indre velvære end det visuelle ydre. Vi går op i, at vores træning styrker din kropskerne, skaber balance i dit indre og hjælper dig med at leve og sove bedre.

Hos os bliver du mødt af et positivt livssyn af både terapeuter og undervisere og fælles for alle er, at vi har taget et aktivt valg om at gøre os umage med at passe på vores krop og holde den i balance. 

Vores fokus er træning og terapi og vi bevæger os fra funktionel fysioterapi og træning over yoga  til mobilitetstræning samt åndedrætstræning.

Her på Fora Fritids side kan du finde vores undervisning, leder du efter behandling finder du mere på Korphus hjemmeside Korphus.dk .

Velkommen til !

Sorter efter: Dato Kursusnavn Kursusnummer


Fora Fritid
Merkurs Plads 8
4800 Nykøbing Falster

Telefon: Send helst e-mail

Mail: [email protected]

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora