Ro og Harmoni I krop og sind, udforsk dig selv med Yoga – Tai Chi – Qi Gong

Kurser:

Yoga:

40+ ugentlige hold, 15 forskellige yogalærere, 13 forskellige yogaformer, 11 forskellige undervisningssteder - der er noget for alle, mænd, kvinder, gravide, yngre og ældre. Vores dygtige instruktører guider dig gennem asanas og åndedrætsøvelser, der forbedrer fleksibilitet og mentalt velvære.

Tai Chi:

Tai Chi er et mere end 400 år gammelt trænings system. Det er baseret på kampteknikker, men bevægelserne udføres meget langsomt og er en meget effektiv metode til at styrke og afbalancere både krop og sind. Nogle kalder det meditation i bevægelse. Tai Chi giver større kropsbevidsthed og styrker koordination og balance. Tai Chi er også Qi gong. Yangstil hedder sådan fordi det udføres som den berømte Tai Chi mester Yang Cheng fu (1883–1936) underviste det.

Qi Gong:

Qi Gong er kunsten at bevæge livskraften I kroppen, så vi kan have et aktivt og berigende liv. Qi Gong er unikke bevægelsesmønstre, tankekoncentration og vejrtrækning. Qi gong frigiver kroppens egen selvhelbredende evner. Resultatet for dig er mere vitalitet, bedre balance og skærpet bevidsthed samt dybere ro og vejrtrækning. I undervisningen lægges der vægt på energiernes flow, visualisering samt på det meditative forløb og vejrtrækningen. Vi går langsomt frem og dermed dybt ned i hver øvelse. Ved at udfører Qi Gong jævnligt giver du din krop og dit sind mulighed for at opretholde en sund tilstand samt genopbygge den indre sunde balance.

Sorter efter: Dato Kursusnavn Kursusnummer


Fora Fritid
Merkurs Plads 8
4800 Nykøbing Falster

Telefon: Send helst e-mail

Mail: [email protected]

CVR: 8478 8112


Medlem af Fora