Har du lyst til at udvide dit repertoire og dine madlavningskundskaber med retter fra det nyere veganske køkken? En kødfri dag behøver ikke at være kedelig! På dette kursus kokkereres retter, som er smagfulde og delikate, med udgangspunkt i årstidens lokale grønsager. Du lærer om forskellige veganske tricks til at opnå dybde og smag i retterne.
Forløbet køres af Marianne Thiim, som er veganer og har stor kærlighed til mad. På kurset fremstilles populære yndlingsretter.
Medbring:
Kontanter til råvarer (ca. 50-65 kr. pr. gang). Du kan også betale over mobilepay.
Kurset forløber i hjemkundskabslokalerne på Sophieskolen, seks mandage i lige uger fra d. 14.9. - 9.12.2020.
-og et andet forløb på seks mandage i lige uger fra 11.1. - 22.3.2021.
Man | 14.09.2020 | 18:00-21:00 |
Man | 28.09.2020 | 18:00-21:00 |
Man | 26.10.2020 | 18:00-21:00 |
Man | 09.11.2020 | 18:00-21:00 |
Man | 23.11.2020 | 18:00-21:00 |
Man | 07.12.2020 | 18:00-21:00 |
Man | 11.01.2021 | 18:00-21:00 |
Man | 25.01.2021 | 18:00-21:00 |
Man | 08.02.2021 | 18:00-21:00 |
Man | 22.02.2021 | 18:00-21:00 |
Man | 08.03.2021 | 18:00-21:00 |
Man | 22.03.2021 | 18:00-21:00 |
Reservation udløber om
Kursusnummer
20-2-1701
Første mødegang
Man 14.09.2020 18:00-21:00
Sidste mødegang
Man 22.03.2021 18:00-21:00
Underviser
Marianne Thiim
Undervisningssted
Sophieskolen
Merkur Plads 4
4800 Nykøbing F
Pris
1000,- | Halv sæson |
1730,- | Hel sæson |